Velkommen inn!

Velkommen inn i en eventyrlig sanseverden!

Babylounge er en avgrenset, harmonisk sone hvor foreldre og barn kan få en fin kunstopplevelse sammen. Velkommen inn i en behagelig skogsverden med store sopper, vanndammer, trestubber og en lysfoss.

Mellom 0-18 måneder skjer en fascinerende utvikling for barnet. Som plutselig nybakt mor, fascinerte dette meg veldig, forteller Aggie Peterson, som står bak konseptet. Hun er artist, lydkunstner og mor. – Jeg la merke til at nesten alle voksne instinktivt legger om stemmen sin i det øyeblikket de får en liten baby i hendene.

I Babylounge blir man omringet av lyder, basert på opptak som Aggie har gjort av mødre fra forskjellige steder i verden, som synger og nynner til barna sine.

– Et nyfødt barn orienterer seg etter foreldrenes stemmer og foreldrene bruker instinktivt stemmene sine til å roe og trygge barnet. Dette hadde jeg lyst å samle i lyd – men jeg trengte også et sted å oppleve denne lyden, forteller Peterson. Resultatet ble Babylounge.

Babylounge er laget for å stimulere barnets nysgjerrighet, men også for å få de voksne til å stoppe opp og fokusere fullt og helt på barna.

Ønsket mitt er at Babyloungen kan inspirere de voksne til å være aktivt deltagende og engasjerte i barnas utvikling. Kanskje får dere idéer til å lage egne elementer og aktiviteter dere kan gjøre sammen, sier Aggie som også er kjent fra duoen Frost.

Aggie har samarbeidet med fysioterapeuter og helsesøstre i utviklingen av Babylounge, da disse jobber med å informere om babyers behov for trening og utfoldelse for best mulig motorisk utvikling. Babylounge er blitt satt opp flere ganger og vist seg å bli et flott møtested for både mødre og fedre i permisjon.

Artikkel om Babylounge på Aggies blogg: aggiefrost.com

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s